Boomstambladen

Kies je eigen boomstamblad naar keuze!

“Ontdek de magie van unieke natuurlijke schoonheid met onze prachtige boomstamtafels bij Woodlovesyou&More. Elk boomstamblad is een kunstwerk op zich, doordrenkt met de unieke karakteristieken van de houtsoort. Neem de tijd om jouw droomtafel te creëren door zorgvuldig het perfecte boomstamblad te kiezen.


Laat je betoveren door de intrigerende patronen, de dansende vlammenzee en de charmante knoesten die elk Suarblad zijn eigen verhaal geven. Bij ons is geen enkele boomstamtafel hetzelfde, net zoals geen twee bomen identiek zijn. Ontdek de diversiteit in afmetingen, waarbij ieder blad zijn eigen lengte, breedte en dikte heeft.


Bij Woodlovesyou&More nodigen we je uit om niet zomaar een boomstamblad te kiezen, maar jouw boomstamblad. Want jouw keuze bepaalt uiteindelijk de unieke uitkomst van jouw droomtafel. Laat je inspireren door de natuurlijke pracht en creëer een tafel die niet alleen functioneel is, maar ook een tijdloos kunstwerk in jouw ruimte. Woodlovesyou&More, waar elke tafel een uniek verhaal vertelt.”

Heb je een mooi blad gezien tussen onze beschikbare bladen, geef het artikel nummer door en wij reserveren het blad voor jou.

Bekijk hieronder de beschikbare boomstambladen